Når man som jeg, officielt er i panik alderen er der to muligheder, enten skifter man konen ud og får en ny yngre model eller også skifter man den gamle bil ud med en ny "fed" bil. Da jeg fortsat elsker min kone var det derfor nærliggende at kigge på ny og yngre bil. Efter at have kørt min dejlige, men ældre 944, i mere end 4 år og med den dejlige varme sommer i mente, var jeg klar til næste Porsche køb i min transferering for at blive til "cabrio man".

I slutningen af august købte jeg så en dejlig sort 2.5 Boxster fra 1997. Den har 84.000 på klokken, har følgende ekstraudstyr: vind skjold, sænket undervogn, den store udvidede sorte læderpakke, digitalt klimaanlæg og helt nye 18 " turbo fælge med Pirelli dæk, henholdsvis 225/40 og 265/35 foran og bagpå samt naturligvis et ordentligt Porsche musikanlæg.

Jeg har købt den privat af en bilhandler, som importerede fra Tyskland i foråret og han har så kørt privat i den hele sommeren. Bilhandlere skifter bil, som vi andre skifter underbukser, så han ville bare videre til næste bil og jeg gjorde en fornuftig handel.

Den er bare så fed og ligger fantastisk på vejen og det er fantastisk at få luft til hårrødderne.

 


     

Herunder er Ivans anden Porsche.


Bilen er solgt.

Her er så min dejlige Porsche 944. Første gang på gaden i Tyskland i maj 1982 (vintageåret) og 7 år senere registreret i Danmark.

Jeg har haft bilen i 4 år og benytter den som transportmiddel i 9 mdr. om året, mens den står i min garage når vejret er værst. (desværre en kold garage). Bilen har nu kørt 215k, hvoraf jeg står for de 45k. Den udmærker sig ved at have en fuldt opdateret servicebog og den er i nydelig stand med original lak og alt oprindeligt originalt tilbehør blandt andet 16" fuchs fælge. Jeg har også et sæt 15" cookie cutters med vinterdæk, men jeg tror jeg fravælger dem i fremtiden for at sikre at jeg ikke fristes til at bruge bilen på saltholdige veje.

Hvis en bil ser godt ud i gråt og trist vejr, så forestil jer hvordan denne ser ud i solskin og forår op langs Strandvejen. Jeg opdaterer med billeder når vejret bliver bedre.

Jeg er desværre ikke mekaniker typen og min motor indsigt er på størrelse med Morten Olsens viden om atomfysik, men jeg er, som det ses på nogle af billederne blevet godt inspireret af denne hjemmeside og vil fremover bruge lidt flere ressourcer på at style og holde bilen, idet jeg jo, med bilens alder i betragtning, nok ikke kan undgå, at der sker noget de næste år frem.

Jeg har et enkelt projekt, som jeg i løbet af den nærmeste tid og eller næste år skal have kigget på. Jeg har en ny "brugt" forklap stående, som jeg skal have lakeret og skiftet istedet for den som er på, idet der er et par bobler foran (rust) som på et tidspunkt bør laves.