Guide til montering af Turbo/S2 front på ”early” model

Før og efterJeg har brugt:
Stort stykke pap
Blyant
Skydelære
Vinkelsliber
2x Turbo kofanger ophæng
5mm metal plade(stort stykke)
Co2 svejser

Fronten er købt hos det Hollandske firma Van Zweeden (se under link på siden) for omkring 4400 kr incl. fragt til dk. http://www.v-zweeden.com/product_info.php?cPath=298_284_661&products_id=95
Dette er en speciel front som passer til skærmene på en early model, og passer samtidig også til frontpladen.
Inden du går igang med dette projekt, skal du vide at man skal ikke have 10 tommelfingre for at gennemføre dette.
Jeg blev nød til at prøve mig frem med hvordan selve metal kofangeren, bag glasfiber fronten, skulle se ud. Så brugte min fremragende ide, som jeg har brugt mange gange før. Laver formen i pap, så er det lige til at ”klippe og klistre” til den har den perfekte form.
(Jeg blev nød til at prøve mig frem hen af vejen, så man kan sikkert lave mange genveje under vejs)

Here goes:

Billedet herunder: Kofangeren skal sidde oppe og under blinklyset i fronten. Som du kan se skal man bruge 2 metalplader, for at ligge over og under blinklyset.
Et lille fif, for at få en grundform, kan du starte med at stille fronten på det stykke pap du har, så trækker du bare en strej langs bunden af fronten.Sådan fik jeg formen til at se ud. Efter flere gange hvor jeg havde klippet til.
Når du har funden formen så den ligger tæt med glasfiberen i fronten, så skal du bare skære formen ud i metalpladen.

Jeg valgte at bruge fronten direkte som form. Målte afstanden op med et skydelære, og skar derefter en lille plade som havde afstanden fra den ene plade til den anden.

Så blev den anden plade lagt på den anden side af blinklyset og svejst sammen med midterpladen.Sådan kommer den til at se ud. Ser meget mærkeligt ud lige nu.

Det næste som skal laves er 2 støttere mere som sidder helt ude mod nummerpladen. De to plader du ser på billeder.De skal sidde som vist på billedet.Nu skal der skæres endnu mere af bagsiden af kofangeren, det skal lige måles op hvor bredt du kan skære ”hullet”. Sådan så hullet skal gå lige ud til hvor ophænget kommer til at sidde.
(Er ikke vist på billedet, men man kan også skære den nederste plade som den øverste)Fandt ud af de originale ophæng ikke passer helt til fronten, så jeg flyttede selve skruehullet lidt ind mod midten.(de sidder i midten normalt)Sådan skal de komme til at se ud.Så er vi klar til montering, det færdige resultat af ca. 30 arbejdstimer.Herefter skal bil og front selvfølgelig males, og lygter påmonteres før det endelig resultat ses.

Hvis I er i tvivl om noget, skal i bare maile på: snabeldyr1@hotmail.com
Hvis nogen gerne vil have den monteret af mig, skriver I også bare.

Tak til Claus Z for denne vejledning